Hava Durumu

Altyapının gol makinası

Bursaspor'un alt yapısında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken 16 yaşındaki Oğulcan Çağlayan, Balkan Turnuvası'nda 5 maçta 8 gol atarak kupasını kaptı. A Takımda oynayan abileri gibi Bursaspor formasını, büyük taraftarın önünde giymek istediğini belirten Oğulcan, “Armanın peşindeyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2012 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2012 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altyapının gol makinası

Bursaspor'un U16 takımında forma giyen ve bu sezon ligde attığı 48 gol ile herkesin gönlüne taht kuran Oğulcan Çağlayan açıklamalarda bulundu.

"ARMANIN PEŞİNDEYİZ"
Hocalarının göstermiş olduklarını sahaya yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden Oğulcan Çağlayan, "Kulübümüzü temsil ediyoruz, armanın peşindeyiz. En iyi şekilde temsil ediyorsak ne mutlu bize. Hocalarımız kupanın bir araç olduğunu, amacımızın A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu söylüyorlar. Bizde çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. İnşallah çalışmalarımızın meyvelerini alırız" diye konuştu.

"BURSASPORLULUK DUYGUMUZ İLE OYNUYORUZ"
Yürekten Bursasporlu olduğunu belirten Oğulcan, "Bu duyguyla insan sahaya çıkınca farklı oynuyor. Duygular işin içine karıştığı zaman herşey farklı oluyor. Birde biz Türk insanıyız. Sevginin sahte olup olmadığı hemen ortaya çıkıyor. Biz Bursasporluyuz. Profesyonel olma yolunda ilerliyoruz. İnşallah ileride bizde abilerimiz gibi o büyük formayı, o büyük taraftarımızın önünde giyeriz. En büyük temennimiz bu" şeklinde konuştu.

"PİNTO'YU ÖRNEK ALIYORUM"
Dünya futbolunda gücü, kuvveti ve son vuruşları ille Drogba'yı örnek aldığını belirten genç futbolcu, "Bursaspor'da ise son transferimiz Pinto'yu örnek alıyorum. Gerçekten Bursaspor'a çok şey katacağını düşünüyorum" dedi.

"İSTANBUL HEGEMONYASINA ABİLERİMİZ SON VERDİ"
Bursaspor'un şampiyon olmasının alt yapı gruplarına nasıl yansıdığı şeklindeki soruya ise Oğulcan, "İstanbul hegemonyasına ağabeylerimiz son verdi. Bunu ağabeylerimiz yaptı. Artık önceden 4 büyük deniliyordu. Bizimde alt yapı yaş gruplarında aramızda bir rekabet var. Biz artık onlardan hiç farkımız olmadığını anladık ve alt yapıda iki şampiyonluk aldık. Zirveye oynayan bir Bursaspor var. İnşallah her sene bu zirve yolculuğumuz devam edecek" açıklamasında bulundu.
Hedefinin bir an önce üst yaş gruplarında oynayabilmek olduğunu ifade eden Oğulcan, "Bursaspor'a kalıcı olmak en büyük hedefim" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.