Hava Durumu

Aman dikkat beyler!

Bursaspor'un bugün oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesi 4 futbolcu sınırda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2020 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2020 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aman dikkat beyler!

Yeşil Beyazlı takımda Anıl Karaer, Cüneyt Köz, Recep Aydın ve Selçuk Şahin Ümraniyespor karşısında kart görmeleri halinde İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

Ümraniyespor'a değişiklik yaradı

3 maçlık mağlubiyetin ardından teknik direktör değişikliğine giden Cesar Grup Ümraniyespor'da Sait Karafırtınalar yönetimindeki 3 maçta yenilmedi. Karafırtınalar yönetimindeki ilk maçında Boluspor ile berabere kalan İstanbul ekibi, Keçiörengücü'nü 2-0 ve Adanaspor'u da 1-0 yendi. Bursaspor ise, 2 maçlık galibiyet serisinin ardından son 2 maçında kazanamadı. Bu süreçte Yeşil Beyazlılar; BB Erzurumspor'a deplasmanda 2-1 kaybederken, evinde Altay ile 2-2 berabere kaldı.

Evinde etkili

İstanbul ekibi evinde iyi bir performans sergilerken, puanlarının önemli bir kısmını iç sahada aldı. İstanbul temsilcisi, evindeki 12 maçta 24 puan toplarken, sahasındaki son 5 maçında da 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Bursaspor ise deplasmanda oynadığı 12 maçta 17 puan toplayabildi. Deplasmanda istik-rarsız sonuçlara imza atan Yeşil Beyaz-lılar, son 5 deplasmanda 2'şer galibiyet ve mağlubiyetle bir beraberlik aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.