Hava Durumu

Amatör Kulüpler tek çatı altında

Nilüfer’de bulunan amatör spor kulüplerinin, ‘Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ adı altında tek çatı altında toplanması için ilk adım atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2015 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2015 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amatör Kulüpler tek çatı altında
Nilüfer Belediyesi öncülüğünde, amatör spor kulüplerine destek olmak amacıyla ‘Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ kuruluyor. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkan Yardımcısı Atakan Çorbacı ile farklı branşlarda amatör spor kulüpleri temsilcileri katıldı. Amatör sporun sıkıntılarının da konuşulduğu toplantıda, talep ve öneriler de dile getirildi.



KÖPRÜ VAZİFESİ

Nilüfer’de bulunan amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamak istediklerini belirten Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkan Yardımcısı Atakan Çorbacı, kurulacak derneğin, amatör spor kulüplerinin her türlü imkandan yararlanması için bir köprü vazifesi göreceğini söyledi. Çorbacı,  “Bu sayede amatör spor kulüpleri, Nilüfer Belediyesi, diğer kurumlar ve federasyonlardan gelecek olan destekleri daha rahat alabilecek” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.