Hava Durumu

Amatör küme maçında olay

Gemlik'te oynanan amatör küme futbol maçında hakemin karşılaşmayı 10 dakikadan fazla uzatması sonrası çıkan olaylarda sahaya giren bir seyirci yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2012 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2012 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amatör küme maçında olay


Alınan bilgiye göre, Gemlik Atatürk Stadı'nda Gemlik Çotanak ve Mudanya Bordo Spor takımları arasında oynanan karşılaşmada her iki takımdan 2'şer sporcunun kırmızı kart görmesi ve maçın uzaması sonrası ortam gerildi.

Mudanya Bordo Spor takımından bazı sporcuların küfür etmesi ve el hareketleri yapması üzerine gerginlik yaşandı, Maçın 9. uzatma dakikasında Mudanya Bordo Spor takımının ikinci golü atmaasının ardından futbolcular arasında kavga başladı.

İki takım taraftarlarının sahaya inmesiyle arbede yaşandı. Polis ekiplerinin müdahalesi olayların büyümesini önlenirken, maçı izleyen belediye başkan vekili Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Osman Durdu taraftarları sakinleştirdi.

Hakemler ve sporcular polis korumasında soyunma odasına alınırken, bir Mudanya Bordo Spor taraftarı ise olaylar sırasında bacağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.