Hava Durumu

Amazon Prime Türkiye'de!

Amazon'un abonelik sistemi Amazon Prime Türkiye'ye geldi. Peki Amazon Prime'ın Türkiye'deki abonelik ücreti ne kadar? İşte bilmeniz gereken tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2020 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2020 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amazon Prime Türkiye'de!

Amazon Prime, Türkiye'de faaliyete başladı. Amazon Prime Video ile birlikte online yayın platformu Netflix'e güçlü bir rakip de ülkemizde faaliyet göstermeye başladı.

ABD merkezli teknoloji şirketi Amazon Prime, Türkiye'de faaliyete başladı. Platformun aylık ücretinin 7,90 olduğu, ilk ay ise ücretsiz olduğu açıklandı.

E-ticaret devi Amazon, bundan 2 yıl önce Türkiye pazarına girmişti. Amazon Prime, aboneler için hızlı kargo, ertesi gün teslimat ve aynı gün teslimat hizmetleri veriyor.

Ancak dikkat çeken hizmetlerden bir tanesi ise Netflix'e rakip olacak Prime Video uygulaması... Bu uygulama için ek ücret ödemesi olmayacak.

OYUNLAR DA GELDİ

Prime Gaming de abonelik içinde yer alan diğer bir hizmet. Twitch bünyesinde Prime Gaming ile her ay farklı oyunlar içerisinde ganimetler elde edebilirken, sevilen Twitch yayıncılarına da her ay bir defa abone olunabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.