Hava Durumu

Ambulansla gitti, antrenör olup geldi!

12 Kasım 2016'da Bursaspor formasıyla sakatlanan Serdar Kurtuluş 31 yaşında aktif futbol kariyerine son noktayı koydu. Dönemin tecrübeli futbolcusu ambulansla çıktığı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne şimdi teknik direktör Mustafa Er'in ekibinde yardımcı antrenör olarak geri döndü.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ambulansla gitti, antrenör olup geldi!

Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er'in ekibinde yer alan isimlerin tamamı Bursaspor orijinli. Serdar Kurtuluş, Fatih Şen, Fazlı Tan, Murat Alkan, Emre Oğuz ve Aykut Erdoğan'ın yolları bir şekilde ya Bursaspor forması giyerek ya da farklı yaş gruplarındaki takımları çalıştırarak Yeşil Beyazlı kulüple kesişti. Bunlar içinde biri var ki Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yeniden geri dönmek onun için farklı bir anlam içeriyor. 12 Kasım 2016'da Bursaspor forması giyerken ve adı A Milli Takım ile anılırken U21 takımı ile oynanılan hazırlık maçında sakatlanan Serdar Kurtuluş'un futbol hayatı bambaşka bir yola girdi.

AMELİYATLAR YETMEDİ

Bağları kopan dönemin tecrübeli futbolcusu yurtiçi ve dışında yeşil sahalara geri dönmek için ameliyat üstüne ameliyat oldu. Fakat hiçbiri Serdar'ın futbol oynaması için yeterli olmadı. 31 yaşında aktif futbol kari-yerine nokta koyan Serdar Kurtuluş teknik direktörlük için kolları sıvadı. Yakın dostu Mustafa Er'in ekibine dahil olan Serdar Kurtuluş, o talihsiz sakatlığın yaşandığı günden tam bin 390 gün sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ni bu kez genç bir teknik direktör adayı olarak antrenör unvanıyla araladı. Serdar Kurtuluş şimdi tüm tecrübelerini genç futbolcuların gelişmesi için ter döktüğü sahada aktaracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.