Hava Durumu

Amerika'da kongre binasından çalınan kürsü açık artırmada satışa çıkartıldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın düzenlediği mitingin ardından Trump destekçileri Kongre binasını basarken, Trump'ın en çok ters düştüğü isimlerden biri olan Nancy Pelosi'nin kürsüsü çalındı. Kürsü açık artırmaya çıkarılırken, fiyat yaklaşık olarak 15 bin dolara yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amerika'da kongre binasından çalınan kürsü açık artırmada satışa çıkartıldı!

Donald Trump'ın düzenlediği miting ABD'de iç karışıklığa yol açarken, Trump destekçileri başkentte bulunan Kongre binasını bastı. Kongre'de Biden'ın başkanlığını tescillemek için yapılan oturum yarım kalırken, 4 saatlik baskında 4 kişi hayatını kaybetti, onlarca insan da yaralandı.

GÖSTERİCİLER KÜRSÜYÜ ÇALDI

Bina içine kadar giren göstericiler, Trump'un en çok ters düştüğü ve 'Belalısı' olarak nitelendirilen Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin ofisini yağmaladı. Göstericiler Pelosi'nin ofisindeki eşyaları ve kürsüsünü çaldı.

AÇIK ARTIRMA USULÜ SATIŞA ÇIKARTILDI

Trump destekçisi bir gösterici Kongre binasında bulunan kürsüyü koltuğunun altına alarak çaldı. Göstericinin bu fotoğrafı dünya basınında geniş yer bulurken, kürsü açık artırma usulü alışveriş sitesi olan eBay'da satışa çıkartıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.