Hava Durumu

Amerika'yı ayağa kaldıran olay

Amerika NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ın sahibi Donald Sterling'in ırkçı sözlerinin yer aldığı ses kaydını konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2014 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2014 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amerika'yı ayağa kaldıran olay

Kız arkadaşının NBA'in gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olan Magic Johnson ile çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabında paylaşması üzerine çileden çıkan Clippers patronunun yayınlanan ses kaydında kız arkadaşını sert sözlerle azarlıyor ve ırkçı sözler sarfetmesi Amerika'yı ayağa kaldırdı.

Ses kaydını gizlice çekip internete servis eden kız arkadaşı V.Stiviano ise Amerika ve spor kamuoyunu ayağa kaldıracak bir olayın fitilini ateşlemiş oldu.

Milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nun da formasını giydiği Los Angeles Clippers maçlarına Meksikalı ve Afro - Amerikalı taraftarları getiren kişi olan kız arkadaşına, ''Siyahlarla istersen yat, istersen eve getir, istediğin her şeyi yap ama, siyahları bizim maçlara getirme'' diyen Donald Sterling'in bu sözleri Amerika'yı ve NBA yönetimini ayağa kaldırdı.

NBA'de yönetimi devralan yeni başkanın Donald Sterling'in ırkçı sözleri ile ilgili yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise büyük merak konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.