Hava Durumu

AnadoluJet'e tepki: 1 dolar, 500 TL olmuş

AnadoluJet, 29 Mart itibarıyla yeni yurt dışı uçuşları kapsamında 1 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunacağını duyurdu. Fakat bilet almak için AnadoluJet'e başvuran vatandaşlar rakamların 1 doların çok uzağında olduğunu öne sürerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AnadoluJet'e tepki: 1 dolar, 500 TL olmuş

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, 29 Mart itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından başlayacağı yeni yurt dışı uçuşları kapsamında 1 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamaya göre, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan'ı uçuş ağına ekleyen AnadoluJet, toplamda 21 ülkeye sefer düzenleyecek.

Sosyal medya kullanıcıları ise Anadolujet'in kampanya duyurusunun altına yaptığı yorumlarla fiyatların yüksek olduğunu ve 1 doların çok uzağında olduğunu iddia etti.

Sosyal medya kullanıcıları "Kampanya başladığı andan itibaren 1000 TL altında uçak bileti bulamadım", "1 dolar, 500 TL olmuş" gibi yorumlarla kampanyanın gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.