Hava Durumu

Anaokulunda skandal görüntüler için karar verildi!

Tuzla'da 2018 yılının şubat ayında özel bir anaokulunda 30 öğrenciye şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan öğretmen Güler D., 'Terbiye hakkından doğan disiplin yetkisini kötüye kullanmak' suçundan 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anaokulunda skandal görüntüler için karar verildi!

Anadolu 9. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Güler D.'nin avukatı katıldı.

Duruşmada şikayetçi anne Kader Çolak ve diğer şikayetçilerin avukatları da yer aldı.

Müşteki avukatlarından Sevil Hartavi, bir önceki celse açıklanan mütalaadaki aleyhe hususları kabul etmediklerini belirterek, "Biz sanığın söz konusu eyleminin gerçek içtima hükümleri gereğince her mağdur çocuk için ayrı ayrı oluştuğunu düşünüyoruz. Bu yüzden zincirleme suç kapsamında sayılmasını ve her çocuk için ayrı ayrı her suç için cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi. Diğer şikayetçi avukatları da sanık Güler D.'nin her çocuk için ayrı ayrı cezalandırılmasını istedi.

"ÇOCUĞUMUN GELECEĞİYLE OYNADILAR"

Şikayetçi Kader Çolak ise, "Bir anne olarak yıllardır acısını çekiyoruz. Çocuğumda izleri hala devam etmektedir. Çocuğumun geleceğiyle oynadılar. Bu suçun cezasız kalmasını istemiyorum. Ben de sanığın her bir mağdur çocuk için ayrı ayrı cezalandırılmasını talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.