Hava Durumu

Andre Wisdom bıçaklı saldırıya uğradı!

İngiltere'de yeni bir Mesut Özil vakası yaşandı. Derby County forması giyen Andre Wisdom, Liverpool'da arabasından iner inmez bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki futbolcunun tedavisi sürerken saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Andre Wisdom bıçaklı saldırıya uğradı!

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County forması giyen Andre Wisdom, uğradığı bıçaklı saldırı neticesinde hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Liverpool'da bir yakınını ziyarete giden deneyimli oyuncu, arabasından indikten sonra henüz kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından bıçaklandı.

Bıçaklı saldırgan Andre Wisdom'ın kişisel ve değerli eşyalarını alarak olay yerinden kaçarken, 27 yaşındaki futbolcu ise çevredekilerin yardımıyla apar topar hastaneye kaldırıldı.

Yerel polis ekipler, henüz kimliği belirlenemeyen saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı. Andre Wisdom ise bu hafta sonunda kadar hastanede müşahede altında tutulacak.

AKILLARA MESUT ÖZİL GELDİ

Mesut Özil ve Arsenal'den takım arkadaşı Sead Kolasinac, geçtiğimiz yaz bir Türk restoranı çıkışında arabalarına binerken motorlu bir çetenin bıçaklı saldırısına uğramışlardı.

Sead Kolasinac'ın saldırganların üzerine yürümesiyle olayı yara almadan atlatmışlardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.