Hava Durumu

Angelina Jolie kızı Shiloh ile Venedik'te

Hollywood'un en kendine özgü yıldızlarından biri olan Angelina Jolie, çıktığı Avrupa turunu sürdürüyor. 45 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, son olarak Venedik'te görüntülendi. Brad Pitt ile beraberliğinden dünyaya gelen ilk biyolojik çocuğu Shiloh ile birlikte Venedik'e ulaşan Jolie, yine bütün dikkatleri üzerine çekti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2021 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Angelina Jolie kızı Shiloh ile Venedik'te

Angelina Jolie, 15 yaşındaki kızı Shiloh ile birlikte Venedik'e ulaştı. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Jolie, daha sonra da oteline geçti. Jolie ile kızı Shiloh'nun, geceliği yaklaşık 8 bin sterline ulaşan fiyatlarla konaklanabilen Cipriani Otel'de misafir olduğu belirtildi.

SHILOH ANNESİNİN BOYUNU GEÇTİ

Altı çocuğunun beşi yanında görünmeyen Angelina Jolie, Venedik'e ulaştığında neredeyse üstünden hiç çıkarmadığı bej renkli trençkotu ile siyah, maksi bir elbise giyiyordu. Ona eşlik eden Shiloh ile yine bej rengi bir pantolon, siyah eşofman üstü ve siyah spor ayakkabılar giydi. Shiloh'nun genellikle kısacık kestirdiği saçlarını bu kez uzattığı ve at kuyruğu yaptığı görüldü. Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh'nun boyunun annesini geçtiği de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.