Hava Durumu

Anıl Karaer: Şampiyonluk için kenetlenmeliyiz

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Anıl Karaer başarı için birlikteliğin şart olduğunu söyledi. Anıl, "Herkesin kenetlenip, bu seneyi şampiyon olarak bitirmemiz gerektiğini, herkesin bu bilinçte olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anıl Karaer: Şampiyonluk için kenetlenmeliyiz

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK

Bursaspor'da takımın tecrübeli isimlerinden Anıl Karaer zor bir süreçten geçtiklerini ve kendilerinden beklenenin farkında olduklarını açıkladı. Deneyimli krampon, "Beklenti çok fazla, biz de bunun için buradayız. Bunun farkındayız. Taraftarın tabii ki eleştirisi olacak. Kendi adıma bunlardan hiçbir zaman alınmam çünkü herkes iyi bir Bursaspor, iyi bir oyun bekliyor. Bazı eksiklerimiz var. Bu sezon başından yansıyan şeyler. Kolay değil, daha yeni kurulmuş, birbiriyle daha yeni oynamaya çalışan, birbirini maç oynayarak tanımaya çalışan bir takımız. Sürece baktığınız zaman 3 puanımız silinmeseydi ligin ikincisiydik, bu hafta Süper Lig'e çıkılsa Süper Lig'e çıkmış bir takım olarak burada olacaktık. Ama belki bu da şampiyon olmamızı sağlayacak, bizim için kaybedilmiş bir şey yok diye düşünüyorum" dedi.

TEKRAR DİRİLİŞ İÇİN ÖNEMLİ

Camianın şampiyonluk için kenetlenmesinin şart olduğuna vurgu yapan Anıl Karaer, "Bursa'nın bütün dinamikleri olarak içeride dışarıda herkesin kenetlenip, bu seneyi şampiyon olarak bitirmemiz gerektiğini, herkesin bu bilinçte olması gerektiğini düşünüyorum. Biz elimizden geleni yapacağız, bize destek olunsun. Destek olunduğu zaman üstesinden gelemeyeceğimiz bir durum yok. Elbirliği ile bütün herkese ihtiyacımız var. Kulübümüz zor bir durumda. En az Süper Lig şampiyonluğu kadar bu sene ki şampiyonluk önemli olacak, tabii ki eşdeğer değildir ama Bursaspor'un tekrar dirilişi, tekrar ayağa kalkışı için bu sene çok önemli, bunun değerini bilmemiz gerekiyor. Benim inancım sonsuz; bu sene Bursaspor şampiyon olup layık olduğu Süper Lig'de yer alacaktır." diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ LİG

Kupa'daki Erzurumspor eşleşmesiyle ilgili de konuşan Anıl Karaer, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Önceliğimiz bu sene kesinlikle lig ama kupada da elimizden geleni yapmak istiyoruz. Genelde zaten oynamayan arkadaşlarımız kupada süre buluyor bu da takımın performansına katkı sağlayacak bir durum. Turu atlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.