Hava Durumu

Ankara'da eşitlik bozulmadı

Küme düşme hattındaki Gençlerbirliği ile ligin en çok berabere kalan iki takımından (Göztepe) biri olan Gaziantep FK 1-1 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2020 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2020 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankara'da eşitlik bozulmadı

Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadele her iki devrede atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından ev sahibi takım 5 puana yükselirken, tehlike hattından çıkamadı. Konuk takım ise 7. maçında 5. beraberliğini alarak 8 puana yükseldi.

Gençlerbirliği ligin 8. haftasında Pazar günü Başakşehir ile deplasmanda; Gaziantep FK ise Cuma günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak.

ANTEP MAXIM'İN PENALTISIYLA ÖNE GEÇTİ

Gaziantep FK, 15. dakikada köşe vuruşu sonrası ceza sahasında oluşan karambolde Murat Yıldırım'ın elle müdahalesi sayesinde penaltı kazandı. VAR'dan incelenen ve onaylanan pozisyon sonrasında Maxim penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdi.

CANDEIAS EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Dakikalar 56'yı gösterdiğinde Gençlerbirliği aradığı beraberlik golünü buldu. Sol bek Polomat'ın kanattan yaptığı ortaya uzak köşede gelişine vuran Candeias, kaleci Günay'ı mağlup ederek topu filelere gönderdi: 1-1.

GÜNAY'DAN İKİ KRİTİK KURTARIŞ

Dakikalar 87'yi gösterdiğinde Gaziantep FK kalecisi Günay, ilk önce Ayite'nin kafa vuruşunu köşeden çıkardı. Dönen topta bir şut daha çeken Togolu futbolcuya kaleci Günay bir kez daha izin vermedi!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.