Hava Durumu

Ankara sabah saatlerinde beyaza büründü!

Meteoroloji tarafından günlerdir yapılan uyarıların ardından Ankara'da beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkili oldu. Kentin birçok bölümü beyaza bürünürken Başkent'ten ilk görüntüler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2020 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2020 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankara sabah saatlerinde beyaza büründü!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlerde Ankara için kar yağışı uyarısı yapıldı. Vatandaşlardan yaşanabilecek olan olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istenirken, Ankaralı güne kar yağışı ile uyandı.

Sabahın ilk saatlerinde etkili olan yağışın ardından kentin birçok noktası beyaza büründü. Güne bembeyaz bir manzara ile başlayan Ankaralı vatandaşlar bu anın tadını çıkardı.

BELEDİYE EKİPLERİ TEDBİRİNİ ALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise uyarılarda bulunuldu. Yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediyemiz gizli buzlanma ve olası kar yağışına karşı kent genelinde tüm tedbirleri almıştır. Vatandaşlarımızdan kış lastiği olmadan trafiğe çıkılmamasını önemle rica ederiz" denildi.

Ekiplerin kent genelinde küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Öte yandan güne karla başlayan Ankaralı vatandaşlar bu anların görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Beyaza bürünen Ankara'da gelen ilk görüntüler:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.