Hava Durumu

Ankaragücü'nde Ricardo Faty'nin ikinci virüs testi negatif çıktı

Ankaragücü'nde koronavirüs testi pozitif çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty'nin bugün yapılan test sonuçları ise negatif çıktı. Evine gönderilen Faty, 14 günlük karantina sürecini evinde geçirecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2020 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2020 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankaragücü'nde Ricardo Faty'nin ikinci virüs testi negatif çıktı

Ankaragücü'nde 6 Mayıs'ta yapılan koronavirüs testinde Ricardo Faty'nin test sonucunun pozitif çıkmasının ardından futbolcular antrenmanlara çıkmak istememiş, antrenman bugüne ertelenmişti. Bugün öğle saatlerinde ise sarı lacivertli kulübün personeli, futbolcuları, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri yeniden koronavirüs testine girdi. Akşam çıkacak olan test sonuçlarının ardından Ankaragücü'nde idman programı belli olacak.

Fatih Aksoy: 'Vodafone Park'ta rakip olarak oynamak benim için zordu'Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Beşiktaş'ta olan Fatih Aksoy, Spor Arena'nın Instagram canlı yayınında Uğur Yapıcı'nın konuğu olurken, Sivasspor formasıyla Vodafone Park'ta yaşadığı hisseleri anlattı. Aksoy, 'Benim için zordu bunu biliyordum, ligin en zor deplasmanı orası diyorlardı ama ben oradan yetiştim o kadar olmaz diyordum ama gerçekten zorluklar yaşadım yine düdük çaldıktan sonra profesyoneliz ve işimizi yapmak zorundayız.'

FATY'NİN İKİNCİ TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Koronavirüs testi pozitif çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty'nin bugün yapılan test sonuçları ise negatif çıktı. Evine gönderilen Faty, 14 günlük karantina sürecini evinde geçirecek.

İkinci koronavirüs testi negatif çıkan Faty'e hafta içerisinde tekrar test yapılacak. Testin negatif çıkması halinde de teknik kadro özel bir çalışma programı hazırlayacak. Bu süreçte takımdan ayrı çalışacak olan Faty'nin üçüncü test sonucunun da negatif çıkması durumunda, tecrübeli oyuncu takımla antrenmanlara başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.