Hava Durumu

Anlamlı projenin başrollerinde Murat Övüç ve Nuri Alço yer aldı

Ünlü sunucu ve sanatçı Uğur Arslan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına ithafen "Gidenler Dönmez Geriye" isimli bir video klip çalışmasına imza attı. Çalışmada Nuri Alço ölürken Murat Övüç de virüsten dolayı yoğun bakıma kaldırılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2020 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2020 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anlamlı projenin başrollerinde Murat Övüç ve Nuri Alço yer aldı

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çekilen video klibin yönetmen koltuğunda Burak Akan oturuyor. Çekimleri Avrupa Hospital'de gerçekleştiren sosyal sorumluluk projesinde Nuri Alço, Murat Övüç, Kahraman Sivri, Yüksel Molla, Özge Sarı ve Mehmet Ulay gibi isimler yer aldı.

ROLLERİYLE ALKIŞ TOPLADILAR

Çekimlerde bir doktoru canlandıran Nuri Alço rol gereği ölürken, fenomen Murat Övüç ise yoğun bakıma kaldırıldı. Projenin görüntü yönetmenliğini İhsan Menkü gerçekleştirirken, fotoğraf sanatçılığını Hüseyin Kurt üstlendi.

"KLİBİ HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ADIYORUZ"

Konuyla ilgili konuşan Uğur Arslan "Sağlık çalışanlarına ithafen çektiğimiz bu sosyal sorumluluk projemizde bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu video klibi hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına adıyoruz. Onlar bu ülkenin kahramanları" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.