Hava Durumu

Anne vahşetinde kan donduran ifade! "Kocamı kıskandığım için yaptım"

Antalya'da çocuklarını darbettiği görüntüleri ortaya çıkan kadın, gözaltına alındı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelinin mahkemedeki ifadesinde: "Eşimi kıskandığım için böyle bir şey yaptım. Eşimin eve dönmesi için söz konusu görüntüleri çektim" dediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anne vahşetinde kan donduran ifade! "Kocamı kıskandığım için yaptım"

Antalya'da kendisini terk eden eşinden intikam almak için çocuklarını darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan anne, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kepez ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde yaşayan E.D. (20), kendisini terk eden eşinden intikam almak için iki oğlu J.D. (3) ile Y.D'yi (1) darbettiği görüntüleri telefonla kayda aldı.

E.D'nin, eşinin yakınlarına gönderdiği çocukların dövdüğü görüntüler polise ulaştırıldı. Harekete geçen ekipler, oğlunun tedavisi için bulunduğu Kepez Devlet Hastanesinde E.D'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EŞİNİN KISKANDIĞI İÇİN ÇOCUKLARI DÖVMÜŞ

Anne E.D'nin mahkemede verdiği ifadede, dosyadaki görüntüleri kendisinin çektiğini itiraf ettiği öğrenildi.

İfadesinde eşinin bir aydır evden uzakta olduğunu belirten E.D'nin "Eşini kıskandığım için böyle bir şey yaptım. Eşimin eve dönmesi için söz konusu görüntüleri çektim. Çok pişmanım, çocuklarımın bakıma ihtiyacı var." dediği belirtildi.

Çocuklar ise Antalya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Antalya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Abdullah Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her iki çocuğun da anne tarafından şiddet görmesi nedeniyle koruma altına alındığını söyledi.

Çocukların şimdilik sağlık durumlarını iyi olduğunu belirten Çalışkan, "Anne çocuklarına uyguladığı şiddetten dolayı pişman ama şiddet söz konusu olduğu için bizim gözetimimiz altında, babanın durumu hakkında ise bir bilgiye sahip değiliz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.