Hava Durumu

Annesinin ölümünde baş şüpheliydi! Tutuklandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde pazar gününden beri haber alınamayan Ayşe Baytok evinde darbedilmiş olarak ölü bulunmuştu. Cinayetin baş şüphelisi olarak gözaltına alınan oğlu Mustafa Baytok, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Baytok, ifadesinde annesini öldürdüğünü kabul etmezken "Annemle sık sık kavga ederdik. Birkaç gün önce yine kavga ettik. Başıma tabak fırlatınca ben de kendisine tokat attım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Annesinin ölümünde baş şüpheliydi! Tutuklandı

Aydın'ın Nazilli İlçesinde saldırıya uğrayarak darbelildiği iddiasıyla 112'ye ihbarda bulunan Mustafa Baytok (39), eve gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedaviye alınmıştı.Anne Ayşe Baytok'tan (60) pazar gününden beri haber alamayan komşularının ihbarı üzerine ise eve giren polisler yaşlı kadının cesediyle karşılaşınca, oğlu Mustafa Baytok tedavi gördüğü hastanede cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınmıştı. Evinde darbedilmiş olarak ölü bulunan Ayşe Baytok'un (60) cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğlu Mustafa Baytok (39), polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

"BAŞIMA TABAK FIRLATINCA BEN DE KENDİSİNE TOKAT ATTIM"

İfadesinde, annesini öldürdüğü suçlamalarını kabul etmeyen Baytok, "Annemle sık sık kavga ederdik. Birkaç gün önce yine kavga ettik. Başıma tabak fırlatınca ben de kendisine tokat attım. Evden ayrıldığımda kendisi iyiydi. Daha sonra da kendisini görmedim. 12 Eylül'den bu yana eve gitmedim" dedi.

'DARBEDİLDİM' İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI

Öte yandan, polisin yaptığı araştırmada, Mustafa Baytok'un 13 Eylül'de, Kurtuluş Mahallesi'nde tanımadığı 3 kişi tarafından darbedildiği iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen, çevredekilerin bilgisine başvuran polis, o tarihte o bölgede herhangi bir olayın yaşanmadığını belirledi.

TARTIŞTIĞI SERVİS ŞOFÖRÜNÜ BIÇAKLA YARALAMIŞ

Annesini darbederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Baytok'un geçen 10 Haziran'da, Atatürk Bulvarı'nda çıkan tartışmada kendisine tokat atan servis minibüsü şoförü Uğur E.'yi yanındaki bıçakla kalbinin altından yaraladığı ortaya çıktı. Yaralama olayından birkaç gün sonra polise teslim olan Baytok'un, yaraladığı Uğur E.'nin şikayetçi olmaması üzerine savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.