Hava Durumu

Antalya'da inanılmaz anlar! Dev dalgalar yola savurdu....

Antalya'da yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Fırtınanın etkisi ile Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dev dalgalara teslim oldu. Boyu zaman zaman 10 metreyi aşan dalgalar, sahil şeridini adeta döverken dalgaları izlemeye gelen bir kadın dalganın etkisiyle yola savruldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da inanılmaz anlar! Dev dalgalar yola savurdu....

Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dev dalgalara teslim oldu. Boyu zaman zaman 10 metreyi aşan dalgalar, sahil şeridini dövdü.

Dalgalar, yürüyüş bandı üzerinde denize yakın olan noktada ana yola kadar ulaştı. Yağmurun ve fırtınanın dinmesiyle birlikte Antalyalılar dev dalgalarla fotoğraf çekmek için bölgeye geldi.

Vatandaşlar ıslanmayı göze alıp dalgalar eşliğinde selfie çekti. Bazıları duvarı aşan dalgaların etkisiyle yere düştü. Çevredekiler tarafından kaldırılan vatandaşlar fotoğraf çekmeyi sürdürdü. Bölgedeki oyun parkındaki aletler ile banklar dalgaların etkisiyle yerinden sökülürken, bazı ünlü restoranların da camları patladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çakılla kaplanan yolu temizlemek için geçici olarak trafiğe kapattı.

DALGALAR ARASINDA TEHLİKELİ ARAYIŞ

Antalya'da hızı saatte 132 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar 40 metre uzunluğundaki falezleri dövdü. Vatandaşlar ise dalgaları görmek için Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Sahilde değerli takı ve madeni para arayanlar ise dev dalgalara aldırış etmeden arayışlarını sürdürdü.

SAĞANAK, DÖŞEMEALTI'NDA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Döşemealtı ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi'nin bazı bölümleri yoğun yağış nedeniyle göle dönerken, bazı araçlar yolda kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle ilçedeki tarım alanları da sualtında kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.