Hava Durumu

Antalya'da panik! Gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da 3 katlı apartmanın 2'nci katında çıkan yangın çıktı. Yangında Sevgi Çakır'ın 'Bafi' adlı kedisi mahsur kaldı. Çakır, itfaiyenin kediyi kurtarmasıyla bu kez sevinç gözyaşı döktü. Çakır, "Yangın sırasında evdeydi. Bir şey olacak diye çok korkmuştum. İtfaiye ekibi kurtardı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da panik! Gözyaşlarına boğuldu

Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi 2854 Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2'nci katında Sevgi Çakır'a ait evde, kimsenin olmadığı saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Evden duman çıktığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İçeride mahsur kalan iki kediden biri ilk dakikalarda çıkarıldı. Bofi adlı kedi için sahibi Sevgi Çakır dakikalarca gözyaşı döktü. Bir süre sonra yangın söndürüldü, Bofi de kurtarıldı.

Kazak içine koyduğu 'Bafi' adlı kediyi sahibi Sevgi Çakır'a teslim eden itfaiye eri, "Ağlama, kedini getireceğim dedim, getirdim" dedi. Bu kez kedisine kavuştuğu için gözyaşı döken Çakır, "Yangın sırasında evdeydi. Bir şey olacak diye çok korkmuştum. İtfaiye ekibi kurtardı" dedi.

Maddi zarara neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.