Hava Durumu

Antalya'da şiddetli deprem

Antalya'da 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya ve çevresinde hissedilen depremin merkez üssünün Antalya körfez olduğu belirtildi. Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bazı yapılarda hafif hasar meydana geldiği ihbarları alındığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2013 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2013 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da şiddetli deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Antalya Körfezi'nde 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kent merkezine 100 kilometre uzakta olan sarsıntının, derinliğinin yerin 43 kilometre altında olduğu belirtildi.Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, kendilerini sokağa attılar.

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, Antalya'daki depremin büyüklüğünü 5.8 olarak duyurdu. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin saat 17.21'de Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Avsallar'a 80 km mesafede, 51.1 km derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

DEPREM DENİZLİ'DE DE HİSSEDİLDİ
 

Merkez üssü Antalya olan ve 6 büyüklüğünde olduğu belirtilen deprem Denizli'de de hissedildi. Saat 17.21 sıralarında meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Antalya Körfezi merkez üssü olan ve 6 büyüklüğünde olduğu açıklanan deprem, Denizli'de de hissedildi. Deprem, Denizli'de yaklaşık 10 saniye sürerken, herhangi bir can ya da mal kaybının olmadığı kaydedildi.
 
ANTALYA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA
 
Antalya'da meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde can kaybının olmadığı bildirildi. Antalya Valiliği’nden yapılan açıklamada, saat 17.21’de Akdeniz Körfezi'nde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde can kaybı olmadığı bildirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.