Hava Durumu

Antalyaspor sahasında kaybetmiyor!

Süper Lig'in 7'nci haftasının kapanış maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, sahasında oynadığı son 5 maçı kaybetmedi. Kırmızı beyazlılar Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar alarak seriyi 6'ya çıkarmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalyaspor sahasında kaybetmiyor!

Ligin 6'ncı haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-1 kaybeden Antalyaspor'da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları başladı. Antalyaspor, iç sahada oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı beyazlılar en son geçen sezonun 30'uncu haftasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olduktan sonra oynadığı 5 iç saha maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Akdeniz temsilcisi, son 20 iç saha maçında ise 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi elde etti.

'BU SEZON SAHASINDA KAYBETMEDİ'

Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon sahasında oynadığı 3 maçta ise yenilmedi. Kırmızı beyazlılar bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Antalyaspor, bu sezonki iç saha maçlarında Gençlerbirliği'ni 2-0, Denizlispor'u 1-0 yenerken, toplam 4 kırmızı kartın çıktığı Gaziantep FK maçını ise 1-1 berabere tamamladı. Akdeniz temsilcisi, ligin 7'nci haftasının kapanış maçında karşılaşacağı Fenerbahçe karşısında da kaybetmek istemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.