Hava Durumu

Apar topar hastaneye kaldırıldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece apar topar hastaneye kaldırıldı. Fıtık teşhisi konan Netanyahu ameliyat oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2013 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2013 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apar topar hastaneye kaldırıldı

Kudüs'te bulunan Hadassah Ein Kerem Hastanesi'ne kaldırılan Netanyahu'nun ameliyatının başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Dr. Yuval Weiss, "Kendisini nekahat ünitesine aldık. Bugün öğleden sonra taburcu etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Dr. Weiss, Netanyahu'nun en geç cuma gününe görevinin başına dönebileceğini belirtti.

İsrail Başbakanı'nın kişisel hekimi Dr. Tzvi Berkovich ise Netanyahu'nun sağlının "genel olarak çok iyi olduğunu ve kısa sürede görevine döneceğini" söyledi.

Ameliyatın tahmin edildiği gibi bir saat sürdüğü, birkaç saat içinde Netanyahu'nun toparlanmasının beklendiği ifade edildi.

63 yaşındaki Netanyahu'nun bugün ABD'nin arabuluculuğuyla varılan anlaşma doğrultusunda serbest bırakılacak Filistinli esirlerle ilgili bir oturum için kabineyi toplaması planlanıyordu.

Başbakan'ın rahatsızlığı nedeniyle kabine toplantısının erteleneceği ancak esirlerle ilgili toplantının geçici başbakan olarak görev yapan Savunma Bakanı Moşe Yaalon başkanlığında yapılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.