Hava Durumu

Apple bombayı patlatıyor! Saat 20.00'i bekleyin

iOS 9 dahil birçok yenilik Apple kullanıcılarının beğenisine sunulacak

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2015 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple bombayı patlatıyor! Saat 20.00'i bekleyin
Apple'ın her yıl düzenlediği Worldwide Developers Conference bugün TSİ 20.00'da başlıyor. Etkinlikte, resmi bir açıklama olmasa da, Apple'ın yeni ürün ve yazılımlarını tanıtması bekleniyor. Bunlardan en merak edileni, firmanın yeni mobil yazılım iOS 9.

iOS 9'un geliştirme süreci sır gibi saklansada çeşitli sızıntılar bugüne kadar teknoloji odaklı haber sitelerinde yer aldı. Apple'ın iOS 9'da tasarım açısıdnan önemli bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Daha çok sistem performasını artıracak yenilikler getireceği iddia ediliyor. 

Kullanımı kolaylaştıracak önemli değişikliklerle ilgili dedikodular son birkaç gündür sosyal medyayı fazlasıyla meşgul ediyor. Mesela iOS 9 ile beraber iPad'lere 'bölünmüş ekran' özelliğinin gelmesi bekleniyor.

Yani iPad'de kullanıcılar iki farklı uygulamayı aynı anda açabilecek. iOS 9 ile beraber ayrıca SIRI ve harita uygulamasında önemli geliştirmeler yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun yanında firmanın online müzik yayını hizmeti Apple Music'i de tanıtacağından bahsediliyor. İddialara göre Apple Music ilk 3 ay boyunca tüm kullanıcılara ücretsiz olacak, ardından belli bir aylık üyelik ücreti alınacak. 

Apple'ın güvenli ödeme sistemi Apple Pay ve Apple TV'nin kullanım alanlarnı genişletmeye yönelik yenilemelere gideceği de bu dedikoduların arasında yer alıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.