Hava Durumu

Apple bu kez indirim yaptı!

Apple, okula dönüş kapsamında başlattığı indirimlere Türkiye'de de başladığını açıkladı. Apple Türkiye, iPad veya Mac modellerininden birini alana ücretsiz AirPods vereceğini açıkladı. Peki, bu kampanyanın detayları neler?

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple bu kez indirim yaptı!

Apple'ın açıklamasında göre; Apple Store'dan iPad Pro, iPad Air, MacBook Air, MacBook Pro, iMac veya iMac Pro modellerini satın alan tüm öğrencilere AirPods ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca ücret ödeyerek AirPods'un bir üst modeli olan AirPods Pro modelini de alabileceksiniz.

iPad Pro, iPad Air, MacBook Air, MacBook Pro, iMac veya iMac Pro alanlar; AirPods ve Şarj Kutusu'na ücretsiz olarak sahip olacak. 350 TL daha fazla ödeme yaparak AirPods ve Kablosuz Şarj Kutusu veya 799 TL ödeyerek AirPods Pro'ya sahip olabileceksiniz.

Eğer öğrenciyseniz ve yakın zamanda iPad veya Mac almayı düşünüyorsanız bu kampanyayı mutlaka değerlendirmelisiniz. Eğer kablosuz kulaklık ihtiyacınız varsa, buradan Apple'ın öğrenci sayfasından bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Ancak bunun için öğrenci olmanız gerektiğini belirtelim.

Apple'ın zaman zaman bu tip kampanyalar ile eğitimi desteklemesi oldukça sevindirici bir haber. Ancak keşke fiyatlar bu kadar yüksek olmasa da her öğrenci iPad satın alıp projelerini oradan gerçekleştirebilse.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.