Hava Durumu

Apple iptal ettiği ürünü yeniden üretebilir!

iPhone 12 tanıtımı yaklaşırken, Apple'ın üzerinde çalıştığı diğer ürünleri hakkındaki sızıntıları da artmaya başladı. Yeni bir sızıntıya göre, Apple'ın 2019 yılında iptal ettiği AirPower dahil olmak üzere AirTag, AirPods Studio ve AirPods Pro Lite'ı içerebilecek bir dizi yeni ürün tanıtmaya hazırlandığını gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple iptal ettiği ürünü yeniden üretebilir!

Apple'ın iptal ettiği AirPower yeniden üretilebilir!

Apple'ın üzerinde çalışıldığı veya tüketicilere lansman için hazırlandığı çok sayıda ürün olduğu söylentileri artmaya devam ediyor. WWDC20'de tanıtılan iOS 14, macOS Big Sur ile watchOS'da yer alan el yıkama zamanlayıcısı özelliğini etkinlikten önce doğru tahmin eden L0vetodream Twitter hesabı, yeni bir paylaşımda bulundu.

Hesabın pazar günü attığı tweette, "rüyamda bazı ürünler gönderilmeye hazır" mesajı yer aldı. Görünüşte oldukça belirsiz ve potansiyel olarak herhangi bir şirket için geçerli olabilecek bir mesaj olsa da, L0vetodream'in Apple ile ilgili sızıntılara odaklanması ve oldukça doğru bir performans ortaya koyması, yakın zamanda yeni bir ürün tanıtımının olabileceğini düşündürüyor.

Bu tweet'in akıllara getirdiği yeni ürünlerin Apple Silicon ya da yeni bir Mac olmadığı belirtiliyor. Daha küçük donanımların tanıtılacağı düşünüldüğünde ortaya 4 farklı aday çıkıyor. Bunlardan ilki Apple'ın 2017 yılında tanıtıp iki yıl sonra iptal ettiği kablosuz şarj istasyonu AirPower.

Diğer seçeneklerden biri de Apple U11 işlemcisini kullanacak olan, fiziki bir GPS takip imkanı sunan AirTag cihazı. Kullanım amacı ve pratikliği itibariyle ilk duyulduğunda ilgi çeken AirTag için şimdiye kadar resmi bir adım atılmamıştı. Son olasılık ise üçüncü nesil AirPods Studio adıyla, ayrıca daha uygun fiyatlı bir AirPods Pro Lite modelinin tanıtılması şimdilik ihtimaller arasında yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.