Hava Durumu

Apple katlanabilir iPhone için kolları sıvadı

Ünlü teknoloji analisti, Apple'ın 2023 yılında çıkarmak üzere 8 inçlik katlanabilir bir iPhone üzerinde çalıştığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple katlanabilir iPhone için kolları sıvadı

MacRumors'ta kaleme aldığı yazıyla dikkat çeken teknoloji analisti Ming-Chi Kuo, teknoloji devinin 2023 yılında katlanabilir bir iPhone'u piyasaya sürmek için çalıştığını söyledi. iPhone'un sekiz inçlik QHD + esnek OLED ekranla geleceği ortaya çıktı. Yeni Apple ürünlerini isabetli bir şekilde tahmin etmesiyle tanınan Kuo, katlanabilir akıllı telefonlara tüm markaların yer vermesini bekliyor.

UZUN VADEDE AVANTAJ YARATABİLİR

Kuo, ayrıca Apple'ın katlanabilir cihaz trendinde öne çıkabileceğini de söyledi. iPhone'un ekranı için gümüş bir nanotel dokunmatik çözüm benimsenebileceğine ve bunun da katlanabilir cihaz pazarında Apple için uzun vadeli bir rekabet avantajı yaratacağına inanıyor.

Kuo ilk defa katlanabilir bir iPhone'dan bahsetmiyor. Bu yılın başlarında da Apple'ın 2023'te 7,5 ila sekiz inç ekrana sahip katlanabilir bir iPhone'u piyasaya sürmeyi planlayabileceğini söylemişti.

Kuo, Apple'ın 2023'te 15 milyon ila 20 milyon katlanabilir iPhone satacağını tahmin ediyor, ancak geliştirmenin henüz resmi olarak başlamadığına da dikkat ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.