Hava Durumu

Apple koronavirüsü için kart ödemelerini erteledi!

Corona virüsü her geçen gün etkisini artırırken, şirketler de bu konuda oldukça duyarlı hamlelerle karşımıza çıkıyor. Birçok şirketin aylık ödemelerini ertelemesinin ardından, Apple'dan da açıklama geldi. Goldman Sachs altyapısıyla hazırlanan Apple Card ödemeleri corona virüsü nedeniyle ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple koronavirüsü için kart ödemelerini erteledi!

Apple Card ödemeleri corona virüsü nedeniyle ertelendi!

Corona virüsü küresel çapta büyük bir sorun oluşturmaya devam ediyor. Kimi şirketler bu soruna oldukça hassas yaklaşırken, kimileri de bu durumda bile ticari kaygı duyuyor. Mağduriyetten faydalanan bazıları maske ve dezenfektan fiyat etiketlerini yükseltirken, büyük şirketler bu konuda oldukça hassas davranıyor.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında tanıtılan ve kısa süre içerisinde ABD'de kullanıma sunulan Apple Card için aylık kredi ödemeleri ertelendi. Apple ve Goldman Sachs'ın altyapısını beraber oluşturduğu Apple Card, müşterilerine corona virüsü nedeniyle acil ihtiyaçları konusunda rahatlama sağlamak için faiz ücretleri olmaksızın Mart ödemelerini atlamalarına izin vereceğini bildirdi.

Apple Card sahiplerine gelen mail Reddit üzerinden de paylaşıldı. Apple'ın attığı mailde ise şunlar yazıyordu; "Hızla gelişen COVID-19 sorununun herkes için benzersiz zorluklar yarattığını biliyoruz ve bazı müşteriler aylık ödemelerini yapmakta zorluk çekebilirler. Apple Card, daha sağlıklı bir finansal yaşam sürmenize yardımcı olmaya kendini adamıştır. Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen Mesajlar aracılığıyla Apple müşteri desteği ile iletişime geçin ve faiz ücretlerine maruz kalmadan Mart ödemenizi atlamanızı sağlayacak Müşteri Yardım Programımıza kaydolun."

Şirket, çalışanları için de hızlı bir şekilde evden çalışma sistemine geçmesinin ardından, çalışanlarının sağlık durumları için de 15 milyon dolar taahhüt ettiğini bildirdi. Corona virüsü ile alakalı hassas davranışlar farklı şirketlerden de gelmeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.