Hava Durumu

Apple Mac için ortalığı karıştıracak iddia!

Apple oyun bilgisayarı olarak adlandırılan spesifik bir Mac modeli bulunmuyor. Bazı Apple ürünleri birçok oyunu çalıştırmak adına yeterli donanıma sahip olsa da Mac cihazlarının profesyonel kullanıcılar için üretildiği biliniyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple Mac için ortalığı karıştıracak iddia!

Apple oyun bilgisayarı, Mac tabanlı olacak iddiası

Uzun zamandır oyuncuların hayatında yer alan e-spor oyunları, birçok teknoloji firmasının ilgisini çekmeyi başardı. Henüz Apple'ın el atmadığı espor alanı, yakın bir zamanda tamamen değişebilir. Zira Apple için önemli 2 iddia mevcut.

İlk iddia, Apple'ın e-spor arenasına, oyunculara hitap eden bir Mac tasarımı ile gireceğinden bahsediyor. Bu modelin "all-in-one" yapısına sahip olacağı konuşuluyor. Söz konusu cihazda bilgisayar donanımları bir monitöre yerleştirilecek.

İkinci iddia ise Apple ekibinin büyük ekrana sahip olan bir dizüstü bilgisayar geliştireceği yönünde. Henüz detayları belli olmayan bu iki modelden biri önümüzdeki haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2020 etkinliğinde tanıtılabilir.

Ortaya atılan iddialara göre, Apple'ın espor oyuncularını hedeflediği anlaşılıyor. Eğer iddialar doğru ise başarılı şirketi bazı zorluklar bekliyor. iMac ailesinin AMD ekran kartlarını kullandığını biliyoruz. Bu ekran kartları oyunlar için üretilmedi.

Güvenilir kaynaklardan gelen diğer bilgilere göre bu cihazın fiyatı 5.000 dolar olabilir. Bu fiyat, vergiler hesap edilmeden, şimdilik 29.746 TL ediyor. Eğer Apple böyle bir hamle yaparsa espor dünyası tamamen değişebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.