Hava Durumu

Apple mağazalarında Coronavirüs önlemi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilirken, teknoloji devleri de evden çalışmaya geçiş yapmaktan perakende mağazalarında önlem almaya kadar tedbir amaçlı hamleler yapıyor. Bu kapsamda Apple Store mağazalarında da önemli bir değişikliğe gidildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple mağazalarında Coronavirüs önlemi!

Apple Store'larda Apple Watch ve AirPods denemesi teşvik edilmeyecek

Apple'a yakın kaynakların paylaştığı raporlara göre çalışanlara, müşterileri Apple Watch ve AirPods gibi ürünleri denemeleri konusunda teşvik etmemeleri ve yalnızca istek üzerine müşterilerin bunu yapmalarına izin vermeleri söyleniyor.

Apple Store'lar uzun zamandır kullanıcıların farklı saat boyutlarını ve kayış tasarımlarını denemelerini sağlıyor. Müşteriler ayrıca kulak içi uyum ve farklı boyutlandırma seçeneklerini deneyimlemek için AirPods deneyebiliyor.

Apple mağazaları dünya çapında açık tutulmaya devam ediliyor. Dezenfekte konusunda ciddi önlemlerin alındığı ve birçok ülkede el dezenfeksiyon cihazlarının yerleştirildiği belirtiliyor. Ancak İtalya'da durum çok daha kritik hale geldiği için Apple tüm perakende mağazalarını ikinci bir emre kadar kapattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.