Hava Durumu

Apple suyun üzerinde mağaza açacak

2 trilyon dolarlık piyasaya değeriyle tüm şirketleri arkasında bırakan Apple'ın dünya genelinde pek çok mağazası bulunuyor. Şirket, bu mağazalara bir yenisini daha eklemeyi planlıyor; ancak bu kez mağaza suyun üzerinde yükselecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2020 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2020 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple suyun üzerinde mağaza açacak

Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Apple, özellikle koronavirüs salgını sonrasında pek çok mağazasını kapatmak durumunda kalmış; üretim yaptığı fabrikalarda da üretim durmuştu. Buna karşın piyasa değerini yükseltmeyi başaran ve 2 trilyon dolar piyasa değerine ulaşan Apple, şimdi de Singapur'da yeni bir mağaza açıyor.

Ancak Singapur'da açılacak yeni mağazayı dünyadaki diğer mağazalardan ayıran en önemli ayrıntı suyun üzerinde inşa edilecek olması. Kubbe şeklinde bir tasarıma sahip olması beklenen yeni Apple binasının bu yılın sonlarına doğru açılması beklenirken, salgın nedeniyle gelecek seneye sarkma ihmali de bulunuyor.

Apple'a yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre şirket yakında bu mağazayı açacak ve resmi bir tanıtım sayfası şimdiden hazır. Apple mağazayı geceleri bir fener gibi parlayacak cam panellerle donatacak. Kubbenin üst kısmında ise dairesel bir pencere yer alacak.

Singapur'da bu yeni mağazanın da açılmasıyla birlikte Apple'ın şehirdeki üçüncü mağazası kapılarını ziyaretçilere açmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.