Hava Durumu

'Arabası olan erkeklerin cinsel hayatları daha aktif'

Meksika'da bir üniversite tarafından gerçekleştirilen bir araştırma, otomobili olan genç erkeklerin daha çok seks yaptığını ortaya koydu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2020 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2020 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Arabası olan erkeklerin cinsel hayatları daha aktif'

Yaşları 17 ila 24 arasında değişen 1000 erkeğe, cinsel hayatlarına ilişkin sorular soruldu. Buna göre; otomobile sahip olmak, kadınların çekici bulduğu bir statü sembolü. Araştırma sonuçları, 'Sexuality Research and Social Policy'a adlı hakemli bilimsel dergide yayınlandı.

İngiliz The Sun gazetesinin aktardığı sonuçlara göre; otomobil sahibi olanlar, iki kat daha fazla seks yapıyor ve partner sayıları iki kat daha fazla oluyor. Fakat bu insanların kondom kullanma ihtimali diğerlerine göre daha düşük. Ayrıca otomobil seks yapılacak yerlere gitmeyi kolaylaştırıyor ve kamusal alanda seks için de bir mekân sağlayabiliyor.

'CİNSEL İSTEK ARTIRICI' İŞLEVİ GÖRÜYOR

Çalışmaya liderlik eden David Soriano-Hernandez, otomobilin yetişkinlik dönemi başında "cinsel istek artırıcı" olarak işlev gördüğünü söyledi.

Hernandez, "Kadınlar hâlâ maddi imkânlara sahip ya da maddi imkânları elde etme potansiyeline sahip erkeklere yönelik açık bir tercih gösteriyor. Batı kültüründe maddi imkânlar, banka hesapları, evler ve otomobiller üzerinden ölçülebiliyor" dedi.

Meksikalı araştırmacı, "ateşli", "seksi", "heyecanlı" gibi ifadelerin otomobilleri tanımlamak için kullanıldığını da aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.