Hava Durumu

Arabasına dönünce şok geçirdi!

Çorum'da ameliyat olan dedesine geçmiş olsun ziyaretine giden bir kişinin bankadan çektiği 50 bin lira aracın camını kıran hırsızlar tarafından çalındı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arabasına dönünce şok geçirdi!

Olay, Gülabibey Mahallesi Kafkaslar 3. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum'da hayvancılık yapan Yasin Yandım adlı genç sabah saatlerinde hayvan kesiminden dolayı hesabına yatırılan 50 bin lirayı bankadan çekti. Daha sonra ameliyat olan dedesinin yanına giden genç, 10 dakika sonra aracının yanına geldiğinde otomobilin camlarının kırık olduğunu fark etti. Aracın torpido kısmına koyduğu parasının yerinde olmadığını gören Yandım, polis ekiplerini arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri otomobilde inceleme yaptı.

"BEN HELAL PARA KAZANIYORUM O PARA BANA DÖNECEK"

Helal para kazandığını ve o paranın kendisine döneceğini dile getiren Yandım, "Hayvan kestirdik. Bankaya para yatırılmış onu aldım geldim. Dedemi ziyarete geldim. 15 dakika falan sonra baktım aracın yanına geldiğimde cam kırıklarını gördüm. Hiçbir ses falan duymadım. Aracın yanına geldim torpidodaki para alınmış. Ben helal para kazanıyorum o para bana dönecek" dedi.

Sabah oğlunun telefon ettiğini belirten anne Müzeyyen Yardım ise, "Sabah kahvaltısı yaptık 'gel çay içelim' dedim. 'Hazırlanın o zaman' dedi. Hafta sonu köye gideceğim için tohumcuya götürmesini istedim. 'Hazırlan geliyorum' dedi. Dedesi ameliyat olunca ona bir geçmiş olsun dileklerini iletti. Aşağı indi. 'Çarşıda işim var acele et' dedi sonra. 10 dakika içerisinde böyle oldu. Hiçbir ses duymadık" dedi.

Çalınan paraların bulunması için dua eden anne Yandım, "Çok kişinin canını yakıyorlar. İnşallah Allah da onların canını yakar. O parayı yemek onlara nasip olmasın. Bir milyar değil, iki milyar değil 50 bin lira. Allah'ın belaları. Çocuğumu çağırdığım için vicdanen rahatsızlık duyuyorum. Keşke gelmeseydi de bu olay olmasaydı" diye konuştu.

"30 SANİYEDE ÇALIYORLAR"

olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Yasin Yandım'ın kullandığı otomobil annesinin yaşadığı evin önüne geliyor. Yandım'ı takip eden araç ise bir süre sokağın başında bekliyor. Bir süre sokağın başında bekleyen otomobil daha sonra Yandım'ın otomobilin yanına geliyor. 30 saniye içer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.