Hava Durumu

Araç sahipleri dikkat! Kaskoda yeni dönem

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, piyasadaki bir çok kuralı ya yok ediyor ya da tekrar baştan yaratıyor. Neden mi? Çünkü Türkiye'de daha önce hiç yaşanmamış bir şey yaşanıyor. Koronavirüs salgınından dolayı araçlarını az kullanan veya ekonomik durumları olumsuz etkilenen sigortalılara aylık kasko seçeneği getirildi. Buna göre; Aylık Kasko; herhangi bir servis kısıtlaması olmadan, kredi kartına bloke koymadan ve araç bedeline göre aylık 30 ile 100 TL arasında değişen primlerle çalınma, çift taraflı çarpışma ve yanma hasarlarına karşı tam güvence sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2020 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2020 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Araç sahipleri dikkat! Kaskoda yeni dönem

Araç sahipleri dikkat! Türkiye'de ilk kez aylık kasko sigortası kullanıma sunuldu. Türkiye'de böyle bir uygulamanın ilk kez yapıldığını belirten (İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği) İSAD Onursal Başkanı Turusan Bağcı, "Sigortalılarımız yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok." dedi.

Olası bir hasar durumunda aracın istenilens ervise götürülebileceğini belirten Bağcı, Müşterilerimiz olası hasar durumunda araçlarının tamirini diledikleri serviste gerçekleştirebilirler. Diğer taraftan araç sahipleri için en önemli riskler olan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı teminat sunan Aylık Kasko Sigortası'na, isteğe bağlı olarak İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ve 7/24 Asistans Paketi de dahil edilebiliyor" şeklinde konuştu.

AYLIK KASKO NEDİR

Piyasadaki ürünlerden farklı olarak yıllık değil aylık güvence sağlayan Aylık Kasko; Aracınızın kasko yenilemesi geldiği halde belirli nedenlerle yenileme yaptıramadığınız durumlarda kredi kartı limitinize bloke koyulmadan bütçenize uygun fiyatlarla aracınızı korumanız için hazırlanmış bir kasko sigortası ürünüdür. Aracınızı en uygun fiyatlarla ve aylık ödemeyle sigortalayabilir ve temel risklere karşı koruma sağlayabilirsiniz.

KİMLER BU ÜRÜNÜ SATIN ALABİLİR?

Mevcut Kaskosu olup yenileme vadesi içinde olan veya vade boşluğu 15 güne kadar olan bireysel sigortalılar ürünü satın alabilir.

AYLIK KASKO SİGORTASI NASIL YENİLENMEKTEDİR?

Aylık Kasko Sigortası siz aksini bildirmediğiniz ve belirli kriterleri sağladığınız sürece ve kredi kartınızın onay vermesi halinde her ay otomatik olarak yenilecektir.

AYLIK ARAÇ KASKOSU NELERİ KAPSAR?

Aylık Kasko teminatları çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı güvence sağlamaktadır. Üstelik isteğe bağlı olarak ihtiyari mali mesuliyet teminatının yanı sıra, asistans hizmetleri de ürün kapsamında sunulabilmektedir.

AYLIK KASKO FİYATLARI NE KADAR?

30 TL ile 100 TL arasında araç modeline değerine göre değişmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.