Hava Durumu

Arda Turan bir Fenerbahçe şampiyonluğu daha istemiyor

Sezon başında Galatasaray'a dönen Arda Turan, ilk sezonunda şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmak istemiyor. Tecrübeli futbolcu, antrenman maçlarında dahi hırsıyla dikkat çekiyor. 33 yaşındaki futbolcu takımdaki gri havayı dağıtmak için konuşmalar yapıyor. Daha önce Galatasaray'da oynarken, 2 kez Fenerbahçe şampiyonluğu gören Arda Turan, forma rekabetinin artmasını istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan bir Fenerbahçe şampiyonluğu daha istemiyor

Galatasaray'da ikinci baharını yaşayan kaptan Arda Turan, yeniden yuvasına döndüğü ilk sezonda şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmak istemiyor.

Sarı lacivertliler üst perdeden bir hava yakalarken, Galatasaray'daki gri atmosferi dağıtmak isteyen Arda, takıma hırsı ve konuşmalarıyla dokunuşlar yapıyor. 33 yaşındaki futbolcu teknik direktör Fatih Terim'in de Florya'daki en büyük yardımcılarıdan biri.

Son oynanan Ankaragücü maçında gösterdiği performansla büyük alkış alan Arda'nın, antrenman maçlarında dahi kaybetmeye tahammülü yok. Yapılan çift kalelerde hırsıyla dikkat çeken Arda, forma rekabetini takımın genelinde üst seviyeye çıkarmak istiyor.

Galatasaray'daki ilk döneminde çok güçlü Fenerbahçe kadrolarına karşı mücadele veren ve sarı-kırmızılı formayla bundan önce 2 Fenerbahçe şampiyonluğu gören Arda Turan, ikinci baharında sarı-lacivertlilere karşı zaferin sahibi olmak istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.