Hava Durumu

Arda Turan, dünyaca ünlü golcü Diego Costa'yı getiriyor

İtalyan gazeteci Giusy Pirosa, Beşiktaş ile adı anılan Diego Costa'nın sözleşmesindeki madde nedeniyle Avrupa'nın 5 büyük liginden birine imza atamadığını iddia etti. Beşiktaş ve Benfica'nın takibinde olduğu İspanyol golcünün, Arda Turan'a görüşünü sorduğu belirtildi. Aralık 2022'ye kadar A.Madrid ile kontratı olan Costa'nın takımdan ayrılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2021 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2021 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan, dünyaca ünlü golcü Diego Costa'yı getiriyor

İtalyan gazeteci Giusy Pirosa, Diego Costa'nın Serie A'ya gidemeyeceğimi iddia etti... La Gazzetta Dello Sport'ta 20 Mayıs'ta yer alan, Beşiktaş ve Benfica dışında Serie A'dan da takımların Brezilya asıllı İspanyol oyuncuya olan ilgisini değerlendirdi.

Atletico Madrid'in devre arasında Brezilya asıllı oyuncunun sözleşmesini feshederken, 2022 yılılının sonuna kadar Avrupa'nın 5 büyük liginden bir takımla sözleşme imzalamasını engelleyen bir madde koydurduğunu iddia etti.

ARABİSTAN VE ÇİN İLGİSİ

Eğer Costa, 2022 Aralık ayına kadar İtalya, İspanya, Almanya, İngiltere ya da Fransa liglerinden birisinde oynamak isterse Atletico'ya 10 milyon euro tazminat ödemek zorunda olduğunu yazdı. Pirosa'ya göre Costa, Ocak ayında Suudi Arabistan'tan iki yıl için gelen 17 milyon dolar'lık teklifi kendisi için 10 milyon euro ödeyecek bir takım bulabileceği için reddettiğini belirtti.

ARDA'YA SORDU

Ancak bu rakamı bulamayan Costa'nın büyük hayal kırıklığı ile kendisine teklif yapan Türk, Çin ve Brezilya takımları arasında kaldığı aktarıldı. Costa'nın, Beşiktaş ve Türk kulüplerini Arda'ya sorduğu, olumlu görüşler aldığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.