Hava Durumu

Arda Turan'ın ailesiyle tatil kaçamağı

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, eşi ve çocukları ile birlikte Fethiye tatilini sürdürüyor. Önceki gün mavi tura çıkan Turan ailesine, ünlü futbolcunun kayınvalidesi Güler Doğan ve kayınpederi Sabri Doğan da eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan'ın ailesiyle tatil kaçamağı

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, sezonun son düdüğü ile birlikte çıktığı Ege tatiline Göcek'te devam ediyor.

Önceki gün teknesinde görüntülenen Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan, çocukları ve eşinin ailesi ile birlikte güzel havanın tadını çıkardı.

Aslıhan Doğan Turan, çocuklarıyla keyifli anlar yaşarken, ünlü futbolcu ise kayınpederi Sabri Doğan ile birlikte saatlerce tavla oynadı.

Tavla bittikten sonra kendisini Göcek'in serin sularına bırakan Turan, su sporu yapmayı da ihmal etmedi.

Turan ailesinin büyük oğlu Hamza ilgi odağı olurken, futbolcu ve eşinin keyifli halleri ise objektiflere böyle yansıdı.

"BABA OLDUKTAN SONRA DAHA SAKİNİM"

Geçtiğimiz haftalarda hakkında merak edilenleri anlatan Arda Turan, kendisini tek kelimeyle "adaletli" olarak nitelendirmişti.

Baba olduktan sonraki değişimi hakkında konuşan 34 yaşındaki futbolcu, "Daha sakin ve daha uysalım. Daha alttan alan ve kavgacı olmayan biri... Çok kabul etmediğim bir şey ama baba olduktan sonra 'Aman, bunu da ben mi düzelteceğim?' diyorsun. Gençken 'Her haksızlığa karşı geleyim' halindeydim. Türk toplumunu ne olursa olsun çok seviyorum ama bizim toplumumuza bir şey anlatmak çok zor. Sen bile bazen 'Nasıl yanlış anlaşılıyorsun?' diyorsun. Bir şeyi düzeltmeye, anlatmaya uğraşmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.