Hava Durumu

Arda Turan'ın ortak olduğu mekana gitti

Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, dün Arda Turan'ın ortak olduğu mekandan çıkarken görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan'ın ortak olduğu mekana gitti

Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turanile kavga eden Berkay Şahin'in burnu kırılmış ve taksiyle hastaneye gitmişti. Şarkıcı Berkay Şahin'in burnunu kırdıktan sonra hastaneye ruhsatsız silahla giden Arda Turan hakkında dava açılmıştı. Tüm bu olay sonrası ise iki ayrı dava açılmıştı ve davanın 31 Ocak 2019 tarihinde görülmesine karar verilmişti.

Arda Turan, geçen haftaya babalık heyecanı yaşarken, burnu kırılan Berkay ise iptal edilen konserine başlamış ve ilk konserini İzmir'de vermişti.

Dün Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, herkesi şoke eden bir hareketlerle kameralara yakalandı. Berkay ve Özlem Ada Şahin, Arda Turan'ın ortak olduğu mekandan çıkarken görüntülendi.

Mekan çıkışı gazetecileri gören ve soruları cevaplayan Berkay, "Burnumun içinde bir şişme oldu, lazerle müdahale edildi tedaviye devam ediyoruz" dedi.

Gazetecilerin Berkay'a mekanın ortak sahibinin Arda Turan olduğunu söylemesi üzerine Berkay, "Yemek yemek için bu mekanı seçtik, onun ortaklığı olduğunu bilmiyorum, 10 yıldır geldiğim mekan; Cemal'i tanıyorum ve seviyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.