Hava Durumu

Arda Türkmen-Melodi Elbirliler çifti 22 Eylül'de evleniyor!

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler'in nikahına sayılı günler kaldı. Elbirliler, düğün öncesi büyük bir bekarlığa veda partisi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2021 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2021 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Türkmen-Melodi Elbirliler çifti 22 Eylül'de evleniyor!

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler evleniyor. Çift, 22 Eylül'de nikâh masasına oturacak. Düğün hazırlıklarını sürdüren Melodi Elbirliler, şu sıralar tüm vaktini gelinliğinin detayları ve davetiyelerle ilgilenerek geçiriyor.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ DÜZENLEDİ

Melodi Elbirliler, geçtiğimiz akşam Türkmen'in Karaköy'deki mekânında büyük bir bekarlığa veda partisi verdi. Pariden kareleri takipçilerinin beğenisine sunan sosyal medya fenomeninin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

"İYİ Kİ BENİM OLMUŞ!"

Öte yandan Elbirliler, geçtiğimiz ay 46 yaşına basan Türkmen'in doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Melodi Elbirliler, gönderisine, "İyi ki doğmuş, iyi ki benim olmuş!" notunu düşmüştü.

"40'LARA GELMEYİ HAYAL BİLE EDEMEZDİM"

Türkmen ise takipçilerinden gelen mesajların ardından, "46 oldum... 40'lara gelmeyi hayal bile edemezdim, 45 olunca 'Vay be!' dedim, 46 olunca artık daha da bir şey diyemiyorum. Hayatta her şeyin başı sağlık... Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim." mesajını yazdığı bir paylaşım yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.