Hava Durumu

Arınç Bursa'dan seslendi: "Herkesi sandığa götürmeliyiz"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sandıkların açılıp, sonuçların belli oluncaya kadar her oya sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Herkesi sandığa götürmeliyiz. Gönlü kırılmış, uzak kalmış 'sandığa gitmeyeceğim' diyen birini duyduğunuz zaman yalvarıp, elinden tutacaksınız, Bursa’daysa Bursa’da, şehir dışındaysa şehir dışında, yurt dışındaysa yurt dışında, 'Allah aşkına benim hatırım için bu sefer de AK Parti' diyeceğiz. O kadar güçlü bir iktidara yeniden kavuşalım ki tuzak kuranların tuzakları başlarına düşsün” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arınç Bursa'dan seslendi: "Herkesi sandığa götürmeliyiz"
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen vefa yemeğine katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Milletimiz parçalandı, farklı tuzaklara yönlendirilmeye çalışıldı. AK Parti kadroları olarak milletin değerlerine sahip çıkan anlayışla, yürüyen yola çıktık. AK Parti kadrolarının derdi makam peşinde koşmak değildi. O zor günlerde sizler tarafından paylaşıldığını biliyorum. Kurulduğumuz zamanda çekilen sıkıntıları, engelleri yaşadık. Bugün geldiğimiz başarılı sonuçlardan onur ve gurur duyuyoruz. Bu yolculuk bugün daha ileriye gitme noktasında yeni yeni basamakları çıkmamız gerekiyor. Merkeze milletimizi, mazlum ve mağdurları alarak bundan sonra da gücümüzün yettiği kadar gayretimizi göstereceğiz. 7 Haziran’da birlik ve beraberlik içinde güçlü ve farklı sonuçlara imza atacağız. Biz kardeşlik medeniyetinin mensuplarıyız” dedi.

“BAŞARIYA ODAKLANMALIYIZ”

Seçimlerle ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, “7 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz durmadan, elimizden, gücümüzden ne geliyorsa, teknolojik tüm imkanları da kullanmak üzere başarıya odaklanmalıyız. Sayın Başbakanımız her gün 3 vilayette miting yapıyor. Oradan oraya koşuyor. Sizler de koşuyorsunuz. Milletvekili olmuş, olmamış hiçbirisi önemli değil. Kendini AK Parti ile bilen herkes inanmalı ki, AK Parti başta olursa, iktidar olursa milletin yüzü güler” açıklamasını yaptı.

“HER OYA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

AK Parti’nin olmaması durumunda bu işin olmayacağını anlatan Arınç, “Hiç aklımıza bile getirmiyoruz ama AK Parti'den farklı küçük, kıytırık, güçsüz bir takım koalisyonlar birilerinin arzu ettiği gibi gelirse hizmetinin hasılını bile bulamayız. Türkiye alt üst olur, bütün güzel işler durur, yatırımlardan vazgeçilir. Kafaları bu tür işleri almayan insanlar sadece Türkiye’nin karışmasını arzu etmek isteyenler, Allah korusun Türkiye’de hükümet etme fırsatı bulursa bugüne kadar yaptıklarımızın hepsi gider ve Türkiye’nin yüzü gülmez. Bu ihtimali aklımıza getirmiyoruz. Ama bu seçimdir. Sandıklar açılıp, sonuçlar belli oluncaya kadar her oya sahip çıkmalıyız. Herkesi sandığa götürmeliyiz. Gönlü kırılmış, uzak kalmış 'sandığa gitmeyeceğim' diyen birini duyduğunuz zaman yalvarıp, elinden tutacaksınız, Bursa’daysa Bursa’da, şehir dışındaysa şehir dışında, yurt dışındaysa yurt dışında, 'Allah aşkına benim hatırım için bu sefer de AK Parti' diyeceğiz. O kadar güçlü bir iktidara yeniden kavuşalım ki tuzak kuranların tuzakları başlarına düşsün. Hesap yapanların hesapların üzerinde bir hesabın sahibi var. Allah milletimizin yanındadır” diye konuştu.
16 Mayıs’ta Başbakan'ın Bursa’ya geleceğini hatırlatan Arınç, vatandaşları meydana davet etti. Mitingin olacağı gün seçim sonuçları hakkında herkesin bir fikir sahibi olacağını kaydeden Arınç, burada 7 Haziran zaferini müjdeleyeceklerini ifade etti.

Anneler Günü hakkında da konuşan Arınç, “Sevgili annelerimizin günlerini kutluyorum. Ellerinden öpüyorum. Selamlarımızı iletiyorum. Rahmetli olan annelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bütün anne ve anne adaylarının gününü kutluyorum. Anneler mübarek varlıklardır. Hayır dualarını alalım. İhtiyaçları olup olmadığını soralım. Annelerinizi ihmal etmeyin. Hakları ödenmeyecek tek varlıklar annelerdir” şeklinde konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.