Hava Durumu

Arma aşkına saldır 3 puana!

Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Bursaspor ligde kritik bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar bu akşam deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak. Timsah'ın başkentteki mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. Mustafa Er ve öğrencilerinde tek hedef galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2020 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2020 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arma aşkına saldır 3 puana!

GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ

Lig'de son maçını genç ağırlıklı kadrosuyla Boluspor'a karşı oynayan ve mücadeleden 4-2 galip ayrılarak moral bulan Bursaspor bu akşam Ankaraspor önünde de 3 puan için sahaya çıkacak. Hafta içinde Karşı-yaka'yı kupa dışına iten Yeşil Beyazlılar'ın başkentteki mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. karşılaşmayı Caner Ak yönetecek. Maç, BeIN Sports Max 1 ve TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek.

TEK HEDEF GALİBİYET

Milli maç arasına moralle girmek isteyen Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er oyunculardan zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmalarını istedi. Bursaspor ligde alt sıralardan kurtulma çabası içindeki rakibini yenerek klasmanda üst basamaklardan kopmama amacıyla sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar başkentteki karşılaşmayı kazanması halinde deplasmanda 3 maç süren galibiyet hasretine de son verecek.

EN BÜYÜK KOZ: ALİ

Bursaspor'un Ankaraspor karşısındaki en büyük kozu bu sezona damgasını vuran golcüsü Ali Akman olacak. Genç futbolcu geride kalan 8 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Teknik direktör Mustafa Er genç golcüsüne başkent temsilcisi karşısında çok güveniyor.

DÜDÜK CANER AK'TA

Bursaspor'la Ankaraspor arasındaki maçı hakem Caner Ak yönetecek. Caner Ak Bursaspor'un bugüne kadar iki maçında görev yaptı. Bursaspor bu maçlardan bir beraberlik ve galibiyet elde etti.

EMİRHAN GÖTÜRÜLMEDİ

lursaspor'da Karşıyaka ile oynanılan kupa maçının son bölümünde sakatlanan Emirhan Aydoğan Ankara'ya götürülmedi. Genç futbolcunun tedavisine Bursa'da devam edilecek. Emirhan'la birlikte Özer Hurmacı, Ramazan Keskin ve Vefa Temel de Ankaraspor maçı kadrosunda yer almıyor.

KAPACAK SEVİNCİ

Bursaspor'da Boluspor maçında sakatlanan Burak Kapacak Karşıyaka ile oynanılan kupa mücadelesinde forma giyememişti. Genç futbolcu yapılan tedaviye olumlu yanıt verdi ve takımın Bursa'da yaptığı son antrenmana katıldı. Teknik direktör Mustafa Er Ankara'ya götürdüğü Burak Kapacak ile ilgili son kararını bugün verecek.

BERABERLİKLER AĞIR BASTI

İki takım bugüne kadar birbirlerine 19 kez rakip oldu. Bursaspor bu maçların 7'sini kazanırken, 8 maç eşitlikle sona erdi. Ankaraspor 4 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Bursaspor deplasmandan 4 galibiyet çıkartırken, Ankaraspor evinde 2 kez kazandı.

HEYECAN AS TV'DE

Bursaspor'la Ankaraspor arasında oynanacak maçın tüm ayrıntıları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. Karşılaşmayla ilgili Ankara Osmanlı Stadı'ndan yapılacak canlı yayınlarla maçın heyecanı izleyenlere aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.