Hava Durumu

Artık evlenmek istiyorum

Bir türlü aşkta yüzü gülmeyen Saba Tümer, artık evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2013 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2013 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artık evlenmek istiyorum

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan ve gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım'a katılan Saba Tümer, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

İzleyicilerin ne zaman evlenecek sorusu üzerine, "Ben anlamıyorum insanlar istiyor mu istemiyor mu, kimin hayatında ne değiştirecek benim evlenmem. İstiyorum bende tabi ki evlenmek ama hayat beni şu ana kadar oraya götürmedi bir şekilde yani hep bir şey oldu bir şey çıktı. Bende isterim tabi ki bir kocam olsun, başımı yaslayacak bir erkek, çoluğum olsun çocuğum olsun isterim ama oraya doğru malesef gitmedim bundan sonra gider mi; evet gider. Gidecek mi; evet gidecek ama ne zaman olur bilmiyorum."

"ADAY YOK FAKAT NİYETİM VAR"

Evlenmek için şuan da bir adayının olmadığını fakat niyetinin olduğunu söyleyen Saba Tümer: "Niyetim 1-2 senedir falan var. Ondan önce ben çok kendim işimi yapayım, kendim paramı kazanayım, hiç kimseye muhtaç olmayayım diye düşünürdüm. Ondan dolayı hep bende iteledim aslında yani denk gelmedi, hayat götürmedi değil. Önce ben var olmalıyım sonra olursa, olur diye düşünüyordum ama şimdi artık ihtiyacım olduğunu hissediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.