Hava Durumu

Artık final zamanı

Bursaspor başkan adayı Hayri Yazıcı, “Bir ayağı Avrupa'da olan futbol takımımızın başarılı olması için çalışacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2013 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2013 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artık final zamanı

Başkan adayı Hayri Yazıcı, hedeflerinin Bursaspor'u dünya kulübü yapmak olduğunu belirterek, “50 yıllık geçmişimizde birçok ilkleri yaşayan kulübümüze Avrupa'da da bir ilk yaşatmak için çalışacağız. Bursaspor'a daha birçok şampiyonluklar, Avrupa'da dereceler yakışır” açıklamasını yaptı. Yazıcı; “Dört sezondur Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele veren Bursaspor'un artık çeyrek, yarı final hatta final oynama zamanı geldi” ifadesini kullandı.

HİZMET ETMEK İSTİYORUZ
Çok tecrübeli bir kadro ile Bursaspor'a hizmet etmek istediklerini vurgulayan Yazıcı, “Her yöneticimiz kendi dallarında çok başarılı olmuş isimler. Bursaspor'a da çok büyük hizmetler etmeye hazırız. Ekibimle kulübümüzün yukarılarda olan çıtasını daha da yukarılara çıkarmaya çalışacağız” dedi. Bursaspor ruhunu bütün çocuklara aşılamak için çalışmalar yapacaklarına da işaret eden Hayri Yazıcı, komşu ve büyük illerde Bursaspor dernekleri açarak futbol, basketbol, voleybol ve diğer branşlardaki okullarla Bursaspor ismini tüm ülkeye yaymak için çalışacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.