Hava Durumu

Artvinlilerden Sönmez Medya'ya nezaket ziyareti

35 Artvin derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa merkezli Artvinliler Konfederasyonu'nun temsilcileri Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Artvinliler Konfederasyonu Genel Başkanı Fetanet Yıldırım, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün'e çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artvinlilerden Sönmez Medya'ya nezaket ziyareti

Türkiye genelinde tüm Artvinlileri tek çatı altında toplayarak birlik ve beraberliği sağlayıp uluslararası platformda temsil etmek için kurulan Bursa merkezli Artvinliler Konfederasyonu Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Türkiye'de ilk ve tek örnek olan konfederasyonu temsilen, Artvinliler Konfederasyonu Genel Başkanı Fetanet Yıldırım'ı, Dünya Artvinlliler Federasyonu Başkanı Adil Yavuz Arslan'ı, Bursa Borçkalılar Dernek Başkanı Mustafa Saraç'ı, 93 Artvin Göçmenleri Başkanı Halil Aydın Prusa'yı, Sanat Dernek Başkanı Eyup Uzun'u, Gemlik Şükriye Köyü Dernek Başkanı Yaşar Behçet Su-başı'nı, Ahıskalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lale Küçük ile Çağdaş Artvinliler Dernek Başkanı Nihat Yılmaz'ı makamında ağırladı.

'KUŞAK ÇATIŞMASINI ÖNLEYECEĞİZ'

Konfederasyonun Kurucu Başkanı Fetanet Yıldırım, "Doğduğu yerden, doydukları yerlere giden hemşerilerine en güzel hizmeti yapmak için gece gündüz çalışacağız. Birlik ve beraberliği sağlamak, Artvin yöresine ait kültürel değerleri yeni nesillere aktarmak, nesiller arasında kuşak çatışmasını önlemek adına köprü oluşturmak, birimizin derdi, hepimizin derdi ise birimizin düsturu ile çalışmak amacıyla bir araya geldik" dedi.

Birlikte çok güzel hizmetlere imza atacaklarını söyleyen Yıldırım, "Çok önemli projelerimizi hayata geçireceğiz; hak ettiğimiz temsil makamlarında hemşerilerimizin bulunmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.