Hava Durumu

As Merkez'de zarlar atılırken nefesler tutuldu

Bursalı tavla ustaları bu yıl 4.sü düzenlenen Geleneksel Altın Zar Tavla Turnuvası'nda As Merkez Outlet'te buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
As Merkez'de zarlar atılırken nefesler tutuldu

Bademli Rotary Kulübü, Uludağ Lions Kulübü Derneği ve As Merkez'in işbirliği ile gerçekleştirilen Geleneksel 4. Altın Zar Tavla Turnuvası'nda yüzlerce tavla ustası, ustalığını kanıtlayabilmek ve birincilik kupasını kazanabilmek için ter döktü.

Mustafa Bozbey rakibine galip geldi

Her yıl olduğu gibi bu yılda turnuvanın renkli konuğu Mustafa Bozbey oldu. 'Rakibem' olarak nitelendirdiği Semra Demirağ'la zar atan Bozbey, kıran kırana süren mücadelenin sonunda 7-6 skorla galip geldi.
Elde edilen gelirlerin sosyal projelerde kullanıldığı turnuvanın bu yılki geliri ise alzheimer konuk evi yapımı, hemofili ve talasemi hastası çocukların tedavisi ve spastik engelliler rehabilitasyon merkezi için kullanılacak.

Dereceye girenler sürpriz ödüllerin de sahibi oldu

Dereceye giren yarışmacılar kupa ve madalyalarının yanı sıra, Vatan Bilgisayar sponsorluğunda sürpriz ödüllerin de sahibi oldular.

Yakup Altınöz, Naci Şahin, Mustafa Kırcı gibi ünlü simaların da yarıştığı ve heyecan dolu çekişmelerin yaşandığı Geleneksel 4. Altın Zar Tavla Turnuvası'nın şampiyonu As Merkez Outlet kiracılarından Şener Güç oldu. 2.liği Salih Çil göğüslerken 3.lüğü ise Murat Cengiz aldı.

Turnuvada bayan oyuncuların gösterdikleri kıyasıya mücadele de görülmeye değerken Demet Güloğlu rakiplerini mağlup ederek en iyi bayan yarışmacı ödülünün sahibi oldu.

Bu tür organizasyonların yardım amaçlı olduğu kadar aradaki dostlukları da pekiştirdiğini ifade eden Uludağ Rotary Kulübü başkanı Ali Palalı, ev sahipliğinden dolayı As Merkez'e teşekkürlerini iletirken, Uludağ Lions Kulübü Derneği üyesi Hakkı Civan da 5. Altın Zar tavla Turnuvası'nda yine As Merkez'de olmak istediklerini belirtti.





 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.