Hava Durumu

AS TV şampiyon!

BGC ve bursadabugun.com'un ortak düzenlediği Basın Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyonluk maçında AS TV, bu akşam finalde Anadolu Ajansı 5-0'lık net bir sonuçla geçerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2012 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2012 23:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AS TV şampiyon!
BGC ve bursadabugun.com'un birlikte düzenlediği Basın Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonluk maçında AS TV, bu akşam finalde Anadolu Ajansı ile karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında Anadolu Ajansı'nı 5-0'lık net bir sonuçla geçerek turnuvanın şampiyonu oldu.


AS TV, C Grubu'nda, Doğan Haber Ajansı'nı 5-4, İhlas Haber Ajansı’nı 7-5, Bursa Haber Gazetesi'ni 5-3 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Çeyrek final maçında Bursa Hakimiyet'le karşılaşan ve kardeş takımı turnuvadan saf dışı bırakarak, yarı finalde tekrar Doğan Haber Ajansı ile eşleşti ve rakibini 5-2 mağlup etmeyi başarmıştı.


AS TV şampiyonluk kupasını, 7 Haziran Perşembe günü Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülleri gecesi ile birlikte Bursa Suare'de yapılacak ödül töreninde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç´tan alacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.