Hava Durumu

Asker uğurlamasında terör estirdiler, polis onları arıyor

İstanbul Avcılar'da asker uğurlamak için eğlence düzenleyen şehir magandaları kentin altına üstüne getirdi. Binaların arasında havai fişek fırlatıp meşaleler yakarak ortalığı dumana boğan şahıslar, yollarda "drift" yaptı. Konvoy halinde çıktıkları trafikte alt geçidi kapatan magandalar, patinaj çekerek adeta terör estirdi. Polis, o anları sosyal medyadan paylaşan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2019 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2019 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asker uğurlamasında terör estirdiler, polis onları arıyor

İstanbul'da asker uğurlamak için bu kez Avcılar'da ortaya çıkan şehir magandaları, yine istenmeyen görüntülere neden oldu. Asker eğlencesi adı altında geçtiğimiz 24 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde Avcılar Parseller mevkisinde toplanan bir grup, sokak arasında yüksek sesli müzikler açarak binaların arasında havai fişek fırlattı. Magandaların ellerine aldığı meşalelerden dolayı gözün gözü görmediği eğlencede bazıları otomobille "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı.

Yol kesip "drift" ve patinaj yaptılar

Sokakta kutlamanın ardından motosikletlerine ve otomobillerine binen grup konvoy halinde yola çıktı. Dörtlü sinyalleri yakan, kornalara basarak gürültü çıkartan ve seyir halinde meşaleler yakan grup, E-5 Karayolu Ambarlı yan yolda bir süre seyrettikten sonra bir alt geçide girdi. Magandalar burada yolu trafiğe kapatarak, araçlarla dakikalarca patinaj çekti. Alt geçidi dumana boğan ve uzun araç kuyruğunun oluşmasına neden olan magandalar, mega kentte adeta terör estirdi. Magandalar o anları, "Gerekirse yolu kapatırız" notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Polis magandaların peşine düştü

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, havai fişek fırlatarak vatandaşların canını tehlikeye atan, alt geçidi kapatarak ve yol keserek trafiği tehlikeye sokan, çevreye rahatsızlık veren, trafikte abartı egzoz kullanan ve patinaj çeken o magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.