Hava Durumu

Aşkını ilen eden İsmail Hacıoğlu'ndan açıklama: İki genç insanı...

Yakın zamanda eşi Duygu Kumarki'den boşanan İsmail Hacıoğlu dün eski rol arkadaşı Merve Çağıran'la olan ilişkisini sosyal medyadan duyurmuştu. Yapılan kötü yorumların üzerine İsmail Hacıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aşkını ilen eden İsmail Hacıoğlu'ndan açıklama: İki genç insanı...

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık 20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü oyuncunun evliliğini Çocuk dizisinde partner olduğu Merve Çağıran için bitirdiği ileri sürülmüştü. Hacıoğlu, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak oyuncuyla aşkını ilan etti.

Yaptığı paylaşıma gelen olumsuz yorumlar sonrasında ise İsmail Hacıoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu açıklamasında şunları ifade etti:

"Boşanıyoruz dedik evde kırılmadık eşya bırakmadınız... Elinizde delil yokken dava dosyaları olan insanların haberlerinin altına adımı yazmaya kalktınız. Olmadı şimdi de benim paylaşımımdan sonra birbirine umutla bakan iki insanı linç etmeye kalkıyorsunuz. Sebebi buymuş bakın diyorsunuz, 'kesin bu yüzden boşandılar'. İlişki dediğiniz, bir günde biten bir şey değil. Pandemiden dolayı geciktiğimiz boşanma sürecinde, yaşadıklarımız sadece bizi ilgilendirir. Maalesef ne bir eşyamız kırıldı ne de sesimiz yükseldi birbirimize. Asla üçüncü bir kişiden ötürü değil, karşılıklı anlaşarak boşandığımız bu süreçten sonra umutla yaşadıklarım. Mutluluğum da, mutsuzluğum da beni ilgilendirir. Saygılarımla"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.