Hava Durumu

Aslan 7 puanda kaldı!

Süper Lig'in 4. haftasında üç puanlı Kasımpaşa, yedi puanı bulunan Galatasaray'ı konuk etti. Milli araya moralli girmek isteyen iki takımı bir araya getiren karşılaşmada kazanan Yusuf Erdoğan'ın 45+2'de muhteşem golüyle Kasımpaşa oldu. Son üç resmi maçını da kazanamayan Aslan 7 puanda kaldı, Kasımpaşa ise 6 puana yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2020 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2020 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aslan 7 puanda kaldı!

Kasımpaşa Galatasaray maçı ile Süper Lig'de 4. hafta heyecanı devam etti. Üç maç sonunda 7 puanı bulunan ve hafta içinde Avrupa'ya veda eden Galatasaray, üç maç sonunda 3 puanı bulunan Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Kasımpaşa, 45+2'de Yusuf'un çok şık golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Golsüz beraberlikle sonuçlanan derbinin ardından Rangers'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapatan Aslan, milli araya mağlubiyetle girdi ve 7 puanda kaldı. Paşa ise sürprize atarak puanını 6 yaptı ve sezonun başında tehlike hattından uzaklaşarak nefes almış oldu

Mehmet Altıparmak'ın öğrencileri milli aradan sonra 5. haftada ezeli rakipleri Karagümrük'e konuk olacak. Galatasaray ise konuğu Hatayspor'u 6-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Alanyaspor'u ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.